Aufrufe
vor 6 Jahren

NL | Pers-wikkelcombinatie | G5040 Kombi | Goeweil

  • Text
  • Baal
  • Kombi
  • Wikkeltafel
  • Folie
  • Balen
  • Pers
  • Wikkelen
  • Gaat
  • Dubbele
  • Wikkelarm
Met de G5040 Kombi worden de bewerkingen persen en wikkelen tegelijkertijd en in één machine gecombineerd. Dat heeft de pers- en wikkeltechniek gerevolutioneerd en brengt talrijke voordelen met zich mee

G5040

G5040 KOMBI Ronde-balenpers De gebruiksduur van de wikkelaar is aanzienlijk langer dan die van een ronde-balenpers. Daardoor bespaart men met de G5040 pers-wikkelcombinatie contant geld! Als een pers zijn tijd heeft gehad, wordt er gewoon een nieuwe pers gemonteerd en kan er worden doorgegaan met het werk. GESCHIKT VOOR DE INBOUW VAN MEER DAN 70 VER- SCHILLENDE PERSTYPEN. ONAFHANKELIJK EN MEERVOUDIG BRUIKBAAR. Een wezenlijk voordeel is dat de G5040 pers-wikkelcombinatie onafhankelijk is van het merk. Zij is geschikt voor de montage van meer dan 70 verschillende perstypen en zodoende compatibel met alle gangbare ronde-balenpersen. Ook het ombouwen naar een ander persmerk is zonder grote kosten en altijd mogelijk. De inbouw van een nieuwe pers gebeurt ofwel af fabriek ofwel direct bij de klant.

G5040 KOMBI Wikkelmachine GÖWEIL / G5040 Kombi / Pagina 06-07 Twee van de belangrijkste eigenschappen van een pers-wikkelcombinatie zijn een vlot verloop bij het overdragen van de baal van de pers naar de wikkelaar en het wikkelproces zelf. Precies op deze punten ligt de G5040 Kombi een stap vóór: De baal wordt door de pers overgedragen naar de verrijdbare wikkeltafel. OVERDRAGEN VAN DE BAAL Een belangrijk criterium bij het kopen van een pers-wikkelcombinatie is dat het overdragen van de baal perfect en snel functioneert. Hier was en is GÖWEIL voortrekker en triomfeerde het als eerste op de markt met het systeem van lineair overdragen van de baal: Snel, schoon en probleemloos De wikkeltafel gaat onder de perskamer staan en zodra de baal kant-en-klaar gebonden is, wordt hij – zonder contact met de grond – door de perskamer overgedragen naar de wikkeltafel. Stabiele balengeleiding ook op hellend terrein De vier draaibare balengeleidingsrollen zorgen voor een stabiele geleiding van de baal. Dat garandeert dat de baal absoluut betrouwbaar en veilig wordt overgedragen – ook op steil terrein. Het overdragen van de baal duurt slechts enkele seconden. Terwijl de wikkeltafel naar de wikkelpositie loopt, gaat de achterklep al dicht. Er kan onmiddellijk worden doorgegaan met persen. Met de dubbele wikkelarm wordt de baal in de kortste tijd ingewikkeld. WIKKELEN Met de dubbele wikkelarm en de twee 750 mm folievoorstretchunits wordt de baal binnen de kortste tijd gewikkeld. Het wikkelen is altijd sneller afgelopen dan het persen. Dankzij de stabiele geleiding wordt de baal ook op hellend terrein altijd perfect gewikkeld. Zo wordt een vlot en efficiënt verloop gegarandeerd. Twee sensors, die op het einde van een folie c.q. scheur ervan snel reageren, zorgen voor een betrouwbare controle van de folie. De foliecontrole is standaard. Desgewenst is de functie Gebruik van één folie verkrijgbaar. Als een folierol op is, wordt er automatisch omgeschakeld naar gebruik van één folie. De aanvoersnelheid van de wikkeltafel wordt gereduceerd, zodat weer een overlapping van 50 % gegarandeerd is. Als de baal kant-en-klaar gewikkeld is, worden de folies met twee kapmessen netjes gescheiden en wordt de baal automatisch of handmatig op een passende plek behoedzaam neergelegd.

GÖWEIL Prospekte / Catalogs

Ihre Sprache / Your Language