Aufrufe
vor 4 Jahren

NL | Pers-Wikkelcombinatie - Maispers | LT-Master | Goeweil

  • Text
  • Balen
  • Wikkelkombinatie
  • Maispers
De LT-Master is DE pers-wikkelcombinatie voor ronde balen. Niet alleen mais, maar ook CCM, luzerne, suikerbietensnippers, graan, mengvoer, en nog veel meer materialen kunnen hiermee tot perfect geperste en gewikkelde ronde balen worden verwerkt.

LT-MASTER HIGHLIGHTS WIKKELAAR PERS OPVOERBAND 3 2 1 1 STORTEN / DOSEREN Lage constructie: Of het nu gaat om een kiepwagen, afschuifwagen, vrachtwagen of directe aanvoer – de 3,50 meter brede stortbak kan door de lage constructie makkelijk en eenvoudig worden gevuld. Ruime stortbak: De stortbak met een volume van ca. 13 m³ zorgt voor een grote buffer. Zo wordt een stilstand van de LT-Master bij de aanvoer voorkomen. Doseerinrichting: De snelheid van de schraapvloer past zich aan de hoeveelheid materiaal aan en wordt automatisch geregeld. Schraapvloerkettingen: De verzinkte, in matrijs gesmede schraapvloerkettingen van Rübig bij de opvoerband en stortbak zijn onverwoestbaar. 10 Doseerwalsen en toevoervijzels: De walsen met doorlopend profiel zorgen steeds voor een optimale materiaalverdeling op de opvoerband.

BESTURING 2 PERS 3 WIKKELAAR STORTBAK Volledig automatische programmabesturing PROFI Alle arbeidsprocessen worden volledig automatisch uitgevoerd Rollenkamer: De beide helften van de perskamer worden omspannen door een doorlopende eindelozeband. Zo worden brokkelverliezen tot een minimum beperkt. Bovendien kan de spanning van de banden hydraulisch worden aangepast. Dit draagt bij tot een veilige balenstart alsmede tot een goede afworp van de balen. Hoge persdichtheid: De stevige persrollen en hun speciale rangschikking zorgen permanent voor een hoge verdichting van het materiaal. Lange levensduur: Groot bemeten en afgedichte lagers alsmede een perfect afgestemd smeersysteem garanderen een lange levensduur van de machine. Net of folie: Om een baal perfect te conserveren, is een efficiënt bindingssysteem vereist. Standaard is de LT-Master voorzien van een gecombineerde dubbele binding voor net en folie. Terugvoerband: Geen verliezen dankzij de terugvoerband die onder de gehele machine doorloopt, brokkelverliezen opvangt en zonder vervuiling weer naar de opvoerband terugvoert. Variabele balenmaat: Met deze instelling kan de balenmaat traploos worden ingesteld van 0,60 – 1,15 m. Waterinspuiting: Dient voor het bijmengen van water bij het persen van droge materialen. Verrijdbare wikkeltafel: De wikkeltafel schuift onder de perskamer en neemt de baal direct, snel en behoedzaam over. Dubbele wikkelarm: Dankzij de standaard dubbele wikkelarm met 2 x 750 mm folievoorrekunits is de wikkelaar altijd een stap vooruit. Meer balen per rol folie zijn het resultaat van de gepatenteerde kunststofwalsen. Foliecontrole en werking met één folierol: Bij het einde van de folie of als de folie scheurt, wordt de aanvoersnelheid van de wikkeltafel zodanig verlaagd dat weer een overlapping van 50 % is gegarandeerd. Zo kan de baal zonder onderbreking volledig worden omwikkeld. Bij het einde of scheuren van beide folies schakelt de foliecontrole het wikkelen uit. Hellingbaan: Het behoedzaam afwerpen van de balen wordt gegarandeerd door de hydraulisch omlaag klapbare hellingbaan. Automatisch folie afsnijden & aanbrengen: Het roestvrije kapmes garandeert dat de folie precies wordt afgesneden. De standaard zweefstand van de folieafsnijder zorgt ervoor dat de folie makkelijk loslaat, waardoor er geen resten raken ingeklemd. 11

GÖWEIL Prospekte / Catalogs

Ihre Sprache / Your Language